Crna kronika

Još jedna prometna nesreća na istom mjestu kod Gradske mrtvačnice

ŠIROKI BRIJEG - Nakon nesreće koja se dogodila oko 13.25 sati kod Gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu nakon samo tri sata dogodila se još jedna prometna nesreća na istom mjestu. Također je zabilježena jedna nesreća u Knešpolju gdje osim materijalne štete na sreću nije bilo ozlijeđenih. Iz MUP-a Široki Brijeg pozivaju vozače na oprezniju vožnju, poštivanje prometnih propisa te da prilagode  vožnju uvjetima koji vladaju na prometnicama.

Učestale prometne nesreće kod Gradske mrtvačnice

ŠIROKI BRIJEG - Oko 13.25 sati kod Gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri auta. Srećom nema teže ozlijeđenih, no pričinjena je materijalna šteta na spomenutim vozilima. Iz MUP-a Široki Brijeg pozivaju vozače na oprezniju vožnju, poštivanje prometnih propisa te da prilagode  vožnju uvjetima koji vladaju na prometnicama.

Crni vikend: Sedam osoba izgubilo život

MOSTAR - Povodom strašne zrakoplovne nesreće koja je potresla Mostar i cijelu Hercegovinu, u kojoj je život izgubilo pet osoba, od toga troje djece, mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić kazao je kako će Grad Mostar proglasiti dan žalosti na onaj dan kad bude pokop stradalih u zrakoplovnoj nesreći. Istaknuo je kako se radi o tragediji koja je zavila u crno mostarsku regiju i da će crni vikend u kojem je u nesrećama na mostarskom području poginulo ukupno sedam osoba, dugo ostati u tužnom sjećanju svih nas. Inače, još uvijek nema novih saznanja o uzrocima zrakoplovne nesreće. „Jedino što možemo u ovom trenutku jest izraziti žaljenje za mladim ljudima koji su izgubili život te dati sućut i podršku članovima obitelji koji su izgubili svoje najmilije u ovoj strašnoj nesreći“, kazao je Bešlić.

U prometnoj nesreći u Pologu jedna osoba smrtno stradala

POLOG - U prometnoj nesreći koja se jutros dogodila u Pologu jedna muška osoba je smrtno stradala, a tri su osobe ozlijeđene. Naime, nesreća se dogodila jutros oko 3. 30 sati u mjestu Polog, na magistralnom putu Mostar – Široki Brijeg. Smrtno je stradala muška osoba 1998 godište. Jedan osoba je teže, a dvije su lakše ozlijeđene. Sve tri ozlijeđene osobe su 1997 godište. U nesreći je sudjelovalo automobil Renault Megane, koji je izgubio kontrolu te udario u ivičnjak pločnika od kojega  se odbio na stup ulične rasvjete.

Tržni centar Bingo u potpunosti izgorio

MOSTAR - Požar koji je izbio u subotu navečer u potpunosti je uništio trgovački centar Bingo u Mostaru. Glasnogovornik županijskog MUP-a Ljudevit Marić izjavio je da nije bilo ozlijeđenih, jer su na vrijeme evakuirani radnici i kupci. Prema neslužbenim informacijama, vatra je izbila u skladišnom prostoru, a još uvijek se ne zna uzrok požara. Jutros u 10 sati započeo je očevid koji bi trebao utvrditi uzrok požara.  Budući da je objekt izgorio u potpunosti, šteta se mjeri u milijunima maraka, a više od 100 radnika ostalo je bez posla i egzistencije. Zbog povremenih intervencija na požarištu, Profesionalna vatrogasna brigada do daljnjega je uspostavila dežurstvo na mjestu događaja.

Preuzmi player

Servisne informacije

Nema aktualnih dogadanja.

Najave

Nema aktualnih dogadanja.

Vrijeme

Važniji telefonski brojevi

039 702 824 Matični ured
039 703 086; 123 Vatrogasno društvo
039 704 926; 124 Dom zdravlja
039 716 601; 122 Policija
039 703 288 Crveni križ
039 704 100 Elektro Široki Brijeg
039 705 127 Poštanski ured Široki Brijeg
039 704 881 Vodovod Široki Brijeg