Preuzmi player

Ivan Kvesić, Anđela Soldo, NK Š. Brijeg i ŽNK Š. Brijeg

ŠIROKI BRIJEG- Ivan Kvesić (Karate klub Široki Brijeg) i Anđela Soldo (Karate klub Široki) najuspješniji su sportaš i sportašica Širokog Brijega za 2017. godinu.  Najuspješnija momčad je Nogometni klub Široki Brijeg, a najuspješnija ekipa Ženski nogometni klub Široki Brijeg.
Na prigodnoj svečanosti u organizaciji Sportskog saveza Grada Širokog Brijega priznanja su dodijeljena i najuspješnijima u mlađim kategorijama, kao i posebna priznanja za doprinos i promicanje širokobriješkog sporta.
Nade godine su: Josipa Ćorić (Cheerleading klub Široki) i Dominik Vujanović (Hrvatski košarkaški klub Široki), najuspješnija kadetkinja i kadet: Ružica Hrkać (Karate klub Široki Brijeg) i Petar Zovko (Nogometni klub Široki Brijeg), najuspješnija juniorka i junior: Danica Jurić (Judo klub Hercegovac) i Mirko Zelenika (Judo klub Borsa), dok je najuspješniji trener Danijel Vučić (Karate klub Široki Brijeg).
Posebno priznanje Upravnog odbora Sportskog saveza za pothvat godine dobio je Predrag Naletilić, a posebna priznanja Upravnog odbora Sportskog saveza za dugogodišnji izniman doprinos u razvoju i promicanju širokobriješkog sporta dobili su Zdravko Leko i Mladen Kvesić.

Read 381 times Last modified on Ponedjeljak, 12 Veljača 2018 21:33
0
0
0
s2smodern
Rate this item
(8 votes)

About Author